Проверени организации в защита на животните: Фондация "Шаро - подай лапа"

Кои са Фондация "Шаро - подай лапа"?

Хората, които стоят в основата на организацията са група доброволци, обединени от безграничната си любов към животните. Грижат се за над 100 кучета и 30 котки. Главната им цел е да създадат приют за животните, където да се помещават кучетата и котки, както и да разполагат с адекватни условия за отглеждането им.

Снимка от посещението ми при Валя и Венци


Ето как започва тяхната история:

Идеята се ражда спонтанно, след кратък материал за Валя и Венци във вечерно шоу по телевизията (към момента кучетата се помещават в къщата на Валя и Венци). Преди 20 години те продават апартамента си и се местят в къща на село, за да имат място да се грижат за спасените от тях, бездомни животинки и да им дадат шанс за по-добър живот. Ден след ден правят невъзможното, за да осигурят храна и подслон на близо 100-те кучета и котки. Преди всичко това не е приют. Това е безрезервната отдаденост на Валя, Венци и група доброволци, които помагат за лечението, кастрирането, храната и всички други грижи за косматите ни приятели, които са спасени от улицата - малтретирани от бившите си стопани или просто подхвърлени пред оградата ни.

Как да помогнем на Фондация "Шаро - подай лапа на изоставените"?

 - Дарения:
-- финансови;
-- храна, одеяла, легла (МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С ТЯХ ЗА ПО-КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ);

 - Виртуално осиновяване:
Избирате си някое кученце от снимките, които публикуват във Фейсбук или Инстаграм , също така има възможност след предварителна уговорка да отидете на място, за да изберете своето любимче. Всяко куче има определени месечни разходи, които са необходими за препитанието му (обикновено варират между 25-45лв.). Плащането на издръжката може да се осъществи, както е удобно за вас (превод, куриер и др.) - моля, свържете се с тях за повече информация.

-Закупуване на благотворителни продукти (тениски, храна за вашето куче и др.):
-- https://sharo.bg/shop/

-Споделяне на техни публикации:
Не подценявайте споделянето на постове и снимки. Вашата публикация може да осигури дом или храна на една животинка!




Най-гледана публикация