Любими български блогъри/ инфлуенсъри

Жената, която е обичана, винаги постига успех. - Вики Баум

Класацията ми е базирана изцяло на моите лични симпатии, общи интереси и въздействието, което ми оказват в уеб пространството (а някои от тях и на живо).

По принцип не обичам да давам определения на хора, които харесвам поради факта че не бих искала да свеждам личностите им до няколко определения, но тук ще се наложи.


1. Жасмина Маджид (кликни върху името)

Жаси е изключително свежа, креативна, красива и дейна дама. Само един бърз поглед на нейния профил, би могъл да ви зареди с много позитивна енергия и вдъхновение.



Ето и част от нейните дейности:



Обожавам Милена от момента, в който я срещнах за първи път. Тя е истинско вдъхновение както за мен, така и за много други. Автор е на две книги от поредицата "Азбучни истини". В нейния профил може да намерите много вдъхновяващи и олицетворяващи реалността цитати.

























Нейните книги може да поръчате от страницата на "Азбучни истини":



Джан ме вдъхнови да започна да развивам социалните си мрежи преди няколко години. Много креативна и идейна, заслужава си да я последвате :).



























Жени е много интересна личност. Има страхотно чувство за хумор и самоирония, което много уважавам в нея. Снимките и са истинско вдъхновение! За мен е удоволствие да разглеждам нейния профил и да черпя идеи за стайлинг, места за снимки, заведения, позиране и т.н.







































Вики е 100% рускиня, която живее в България. 
- Благодарим ти Вики, че избра да останеш в нашата родина!

Вики е един от най-добрите инфлуенсъри!!! Знае как да създава качествено съдържание, успява да задържи интереса на своите последователи и да ги поддържа активни. В нейния профил ще намерите изобилие от полезна информация в различни сфери.








































За съжаление Вали рядко качва свои снимки, но за сметка на това не спира да ни радва със своите творения! Храните, които създава са истинско изкуство! Препоръчвам горещо!!!









































Алиска е блогър на световно ниво! Нейните публикации са българският VOGUE!







































Любимата ми Нети! Тя се появи в моя "feed" точно когато имах нужда от нея. Когато преминах на plant based diet, беше изключително трудно за мен да се насоча как да продължа да поддържам здравословен хранителен режим без животински продукти. 

Нети може да Ви изготви индивидуален и разнообразен хранителен режим, който изключва храните от животински произход и в същото време Ви прави по-здрави, по-красиви и пълни с енергия.


































Хриси се грижи за вашето самочувствие! Тя създава персонални фитнес планове за дами (хранителен режим + тренировки). Това е човек, който може да ви вдъхнови да се грижите за себе си, само с едно посещение в нейния профил.




Най-гледана публикация